DEMİRÖREN’DE YANGININ YARALARI SARILIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DEMİRÖREN’DE YANGININ YARALARI SARILIYOR


 

Haber Merkezi

 

Yaklaşık bir hafta önce elektrik hatlarından kaynaklanan yangın nedeniyle sulama suyu boruları yanan Demirören Mahallesi sakinlerinin imdadına Anamur Belediyesi yetişti.

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın talimatıyla temin edilen sulama suyu boruları yangında zarar gören Demirören’li çiftçilere ücretsiz olarak dağıtıldı.

Bölgede meydana gelen yangın nedeniyle üzüntüsünü ifade eden Belediye Başkanı Hidayet Kılınç Anamur Belediyesi olarak yangın nedeniyle oluşan hasarı en aza indirmeye çalıştıklarını ifade etti.

Yangın çıktığında Ankara’da olduğunu belirten Başkan Kılınç: “Demirören mahallemizde yangın çıktığı haberini Ankara’da iken aldık. Belediye Başkan Yardımcılarımıza ve ilgili müdürlüklerimize talimat vererek bütün su tankerlerimizi ve iş makinelerimizi yangın bölgesine sevk ettik ve çok şükür çok daha büyük felaketlere yol açmadan yangının söndürüldüğü haberi ile rahatladık. Ankara’dan döner dönmez ilk ziyaretimizi de Demirören’e gerçekleştirerek yangın bölgesini yerinde inceleyerek yapabileceğimiz yardımlar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Bugünde çok şükür 3 gün önce sözünü verdiğimiz sulama suyu borularının dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Ben bir kez daha hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, böylesine felaketlerin bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum” dedi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA