AVUKATLAR TAVLA TURNUVASINDA KOZLARINI PAYLAŞTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AVUKATLAR TAVLA TURNUVASINDA KOZLARINI PAYLAŞTI


 

Mersin Barosu, “Geleneksel Tavla Turnuvası” düzenlendi. Turnuvada birinciliği Stj. Av. Mazlum İbrahim Erkan alırken, ikinci Özcan Özsoy, üçüncü ise Av.Burak Can Erden oldu.

Haber Merkezi

 

Mersin Barosu Spor Komisyonu tarafından “Geleneksel Tavla Turnuvası” düzenlendi. Turnuva 33 avukatın katılımıyla yapıldı. Baro Başkanı Gazi Özdemir, Sayman Rauf Sina Aycan ve Spor Komisyonu Başkanı Oğulcan Gök, turnuvada meslektaşlarıyla bir araya gelerek tavla oynadı. 

Gökdelen hizmet birimin hafta sonu düzenlenen tavla turnuvasına katılan avukatlar ve stajyer avukatlar, birbirleriyle kıyasıya yarıştı ve aynı zamanda eğlenerek iş yoğunluğunun stresini attı.

Mersin Barosu Geleneksel Tavla Turnuvasında birinciliği Stj. Av. Mazlum İbrahim Erkan alırken, ikinci Özcan Özsoy, üçüncü ise Av.Burak Can Erden oldu. Meslektaşlarının sosyal aktivitelerin içerisinde yer almalarını önemsediklerini ifade eden Baro Başkanı Gazi Özdemir, etkinliği düzenleyen Spor Komisyonu ve katılım gösteren meslektaşlarına teşekkür ederek, dereceye giren meslektaşlarını tebrik etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA