İÇEL’İN GÜCÜ YOK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇEL’İN GÜCÜ YOK


 

İçel İdman Yurdu, evinde oynadığı Fetiheyspor karşılaşmasında geriden gelerek 2-2’yi yakaladığı maç sonu sahadan 4-2 ayrıldı!

ALİ ŞANLI

 

TFF 3.lig 3. hafta maçında İçel İdman Yurdu evinde Fethiyespor’u konuk etti. İlk yarı her iki ekipte kontrollü oyunu seçti. Dengeli geçen maçta İçel ilk 45 dakikada bulduğu 2 önemli fırsatı değerlendiremedi. Konuk ekip Fethiyespor daha organize atak gerçekleştirdi. İlk yarının bitimine dakikalar kala 1-0 öne geçti. Konuk ekip bulduğu gol ile soyunma odasına umutlu gitti.

İçel ikinci yarıya baskılı başladı. Bunun meyvesini 48. Dakikada Murat Gölbaşı ile maça eşitlik geldi 1-1 . Attığı golden sonra temposu düşen İçel kalesinde 2. Gölü gördü . Dakikalar 70 gösterdiğinde konuk ekip 2-1 öne geçti. İçel İdman Yurdu golün şokunu atlatarak rakibine yüklenmeye başladı. Dakika 78 de Batuhan ile tekrar eşitliği yakaladı 2-2. Maçın uzatma dakikalarında konuk ekip penaltı kazandı. Penaltı atışını gole çeviren Fethiyespor maçın bitimine saniyeler kala skoru 3-2 yaptı. 94. Dakikada Fethiyespor skoru 4-2 yaptı ve maç bu skorla bitti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA