KAYMAKAM BAYRAKLI VE BAŞKAN ÜNÜVAR EĞİTİMCİLERLE BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAYMAKAM BAYRAKLI VE BAŞKAN ÜNÜVAR EĞİTİMCİLERLE BULUŞTU


 

Gülnar Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı ve Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde eğitim çalışanları ile buluştu.

Haber Merkezi 

 

Gülnar Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi. Programa Kaymakam Yunus Emre Bayraklı, Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar,

İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Abdullah Kalaycıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kadim, İlçe Müftüsü Yusuf Kaya, siyasi parti ilçe başkanları ve eğitim çalışanları katıldı.

 

KAYMAKAM BAYRAKLI: “TOPLUMA FAYDALI NESİLLER YETİŞTİRİYORSUNUZ”

Kaymakam Bayraklı pogramda yaptığı konuşmada; “ Sizlerle bir araya gelmek bizim için çok kıymetli. Öğretmenlik mesleği çok kutsal bir meslek ama herkesin yapabileceği bir meslek değil.  Her bir öğrencinin sorumluluğu, her bir öğrencinin vebali, geleceğe yetiştirdiğiniz çocukların ilerde topluma, devlete, millete faydalı birer birey olması için vermiş olduğunuz çaba ve bu çabaların sonuca ulaşmasının sizlere sevinç ve mutluluk sağlaması, fakat ulaşamaması durumunda da bunun üzüntüsü herkesin katlanabileceği bir şey değildir. Çocuklarımızın sorumluluğunu üstlendiğiniz için, vatana, millete, devlete, topluma faydalı nesiller yetiştirdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Öncelikle Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun” dedi.

 

BAŞKAN ÜNÜVAR: “ÖĞRETMENLERİMİZ KUTSAL BİR GÖREV İCRA EDİYOR”

Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar ise 24 Kasım Öğretmenler Gününde tüm eğitim çalışanları ile bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek “Öğretmenlerimiz, eğitim çalışanlarımız bizler için çok önemli. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenlerimiz kutsal bir görev icra etmektedirler.  Ben 26 yıl öğretmenlik yaptım. Meslek hayatımın her dakikası, her günü benim için çok özeldi. Sizlerin arasında bulunmak, eğitim camiasının bir mensubu olmak gurur verici. Bizleri, çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimizden Allah razı olsun. Öncelikle Başöğretmen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah'tan rahmet, diliyorum. Bu vesileyle Öğretmenler Gününüzü kutluyor, eğitim ve öğretim hayatınızda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Eğitim çalışanlarına 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Gülnar Belediyesi tarafından hazırlanan hediyeler takdim edildi.

 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA