HEKİMLER HAKLARI İÇİN YÜRÜDÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HEKİMLER HAKLARI İÇİN YÜRÜDÜ


 

TTB’nin hekimlerin hakları için 23 Kasım’da İstanbul’dan başlattığı “Beyaz Yürüyüş” Ankara’da sona erdi.

Hediye Eroğlu

 

Türk Tabipleri Birliği (TTB), “Emek Bizim, Söz Bizim” başlıklı mücadele programı kapsamında başlattığı Mersin Tabip Odası Başkanı Mehmet Antmen’in de katıldığı “Beyaz Yürüyüş” sona erdi. Mersin Tabip Odası Başkanı Mehmet Antmen, Türk Tabipler Birliği öncülüğünde diğer Tabip Odaları temsilcileri ile birlikte Mersin Tabip Odası olarak 23-27 Kasım tarihleri arasında İstanbul’dan Ankara’ya hakları için yürüdüklerini belirtti. Bu haklarından özellikle Covid 19’un meslek hastalığı sayılmasını çok önemsediklerini ifade eden Antmen, “Sağlıkta şiddet yasasının çıkarılmasını, temel ücretlendirmenin insanca yaşanacak düzeyde olmasını önemsiyoruz. Ek göstergemizin 7200 olmasını istiyoruz ve bunlardan en önemlisi aile hekimliğinin yeni çıkarılan ceza yönetmeliğinin acilen iptal edilmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Hakları ile ilgili olanlar dışında TTB’nin herkese ücretsiz nitelikli ve ulaşılabilir bir sağlık hizmeti konusunda mücadele ettiğini anlatan Antmen, “Yürüyüşümüzün en önemli özelliklerinden bir tanesi bu hakkında savunulmasıdır” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA