YÜRÜYEMEYEN YÜRÜYEN MERDİVEN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YÜRÜYEMEYEN YÜRÜYEN MERDİVEN!


 

Mersin’de yürüyen merdivenin el tutulan yerinin çalışmaması kazaya neden oluyor. Pirireis Mahallesi İnönü Bulvarı üzerindeki yürüyen merdivenin el tutulan yerinin çalışmaması nedeniyle vatandaşların düşerek yaralanmasına neden oluyor.

Hediye Eroğlu

 

Mersin’de sürekli arıza yapan yürüyen merdivenlerin vatandaşları mağdur ettiği belirtilirken Yenişehir ilçesi İnönü Bulvarı üzerindeki Palmiye ile Pirireis Mahallesi’ni birbirine bağlayan yürüyen merdivenin el tutulan yerinin çalışmaması nedeniyle vatandaşların düştüğü ve yaralanmaların olduğu ifade edildi.

Tulumba üst geçidi civarındaki İnönü Bulvarı üzerinde bulunan yürüyen merdivenin bazı bölümlerinin sürekli arızalanması vatandaşları mağdur ediyor. Vatandaşlar merdivenin sürekli arızalanması nedeniyle basamakları yürüyerek çıkmak zorunda kalıyor. Yürüyen merdivende en büyük sorun ise vatandaşların dalgınlığı nedeniyle kazalara da davetiye çıkaran Pirireis Mahallesi tarafındaki el tutulan yerin bir tarafının çalışmaması. Bölgede bulunan insanlar el tutulan yerin çalışmaması nedeniyle insanların şaşırarak düştüğünü ifade ediyor. Vatandaşlar hergün 2-3 kişinin bu şekilde düştüğünü kaydediyor.

Yürüyen merdivenin hemen dibindeki bir iş yerinde çalışan Oğuz Bağlan isimli genç şunları söyledi: “El tutulan yerin bir tarafı çalışıyor bir tarafı çalışmıyor. Burada hergün 2-3 kişi düşüyor. Bu el tutulan yerin çalışmaması insanları aldatıyor. İnsanlar adımını atıyor eli ile tutunca eli geride ayağı yukarıda kaldığı için düşüyor. Perşembe günü bir kişi burada kafasının üzerine düştü. Kafası yarıldı. Kan izleri hala burada duruyor. O kadar şikayet ettik. Kimse önemsemiyor. Bir taraf çalışıyor ama diğer taraf çalışmıyor”

Sürekli merdivenleri kullanan bir kadın ise “Merdivenler bazen bozuluyor. Belediye ekipleri tamire geliyor. Yapıyorlar. Öğrenciler geliyor düğmelere basıp bozuyorlar. Çocuklara anne babalar sahip çıkmıyor” dedi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA