OTO SANATKARLARINDA KABAALİ GÜVEN TAZELEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

OTO SANATKARLARINDA KABAALİ GÜVEN TAZELEDİ


 

Mersin Oto Sanatkarlar Odası’nda Başkan Ayhan Kabaali, yeniden seçilerek güven tazeledi.

Haber Merkezi

 

Mersin Oto Sanatkarlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın iki başkan adayının yarıştığı genel kurulunda son sözü söyleyen üyeler mevcut başkan Ayhan Kabaali ve ekibinde karar kıldı. 461 oyun kullanıldığı genel kurulda 381 oy alan Kabaali ve ekibi ipi göğüsleyen taraf oldu.

Mersin Manolya düğün salonunda yapılan genel kurul toplantısına Cumhuriyet Savcısı Turan Denizgöçer, Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı, oda başkanları ve üyeleri katılım gösterdi.

 Açılış ve yoklama ile başlayan genel kurulda oy birliğiyle Divan Başkanlığına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, divan heyetine ise Veysel Sarı, Doğan Gündüz, İsmet Erdoğan, Nihat Dağdelen getirildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması sonrası gündem maddeleri genel kurula okunarak oylandı ve gündem oy birliğiyle kabul edildi. Mersin Oto Sanatkar Odası Başkanı Cevdet Tekbaş tarafından okunan geçmiş dönem çalışma ve hesap raporu ile denetim kurulu raporu genel kurulca oy birliğiyle kabul edildi. Gelecek dönem çalışma raporu ile tahmini bütçenin de oy birliğiyle kabul edildiği genel kurulda, gündem maddelerinin sona ermesi sonrası seçimlere geçildi.

Mevcut başkan Ayhan Kabaali ile Yusuf Kudubeş’in listelerinin yarıştığı genel kurulda son sözü söyleyen üyeler tercihlerini Kabaali ve ekibinden yana kullandı. 461 oyun kullanıldığı genel kurulda 381 oyu hanesine yazdıran Ayhan Kabaali yeniden başkan seçilirken, Levent Gizli, Yahya Bilmez, Lütfi Yılmaz, Yakup Kınacı, Hamit Sırlıbaş, Metin Çilligöl, Bülent Karaağaçlı ve İsmail Öden yönetim kurulunda, Bayram ibiloğlu, Uğur Kara ve M. Can Demirarslan ise denetim kuruluna seçilen isimler oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA