MİNİBÜSÇÜLER ODASI’NDA NÖBET DEĞİŞİMİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİNİBÜSÇÜLER ODASI’NDA NÖBET DEĞİŞİMİ


 

Mersin Minibüsçüler Odası’nda Mevcut başkan Abdulaziz Biricik ile Hacı Veli Çelik’in listelerinin yarıştığı genel kurulda nöbet değişimi yaşandı. Delegeler Hacı Veli Çelik ve ekibinde karar kıldı.

Haber Merkezi

 

Mersin Minibüsçüler Odası’nın iki listenin yarıştığı genel kurulunda son sözü söyleyen delegeler Hacı Veli Çelik ve ekibinde karar kıldı.

Büyükşehir Kongre Merkezi’nde yapılan genel kurul toplantısına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, oda başkanları, oda üyeleri katılım gösterdi.ile oda üyeleri katılım gösterdi.

Açılış ve yoklama ile başlayan genel kurulda oybirliğiyle Divan Başkanlığına Talat Dinçer, Doğan Gündüz, Nihat Dağdelen, İsmet Erdoğan, Mehmet Torun ise divan üyeliklerine getirildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması sonrası Oda Başkanı Abdulaziz Biricik tarafından çalışma raporu okundu. Hesap raporu ve denetim kurulu raporu ile gelecek dönem çalışma raporu ve tahmini bütçenin okunarak genel kurulca oy birliğiyle kabul edildiği genel kurulda daha sonra seçimlere geçildi.

Mevcut başkan Abdulaziz Biricik ile Hacı Veli Çelik’in listelerinin yarıştığı genel kurulda son sözü söyleyen delegeler Başkan Çelik ve ekibinde karar kıldı. Hacı Veli Çelik Başkanlığındaki Mersin Minibüscüler Odasında Mehmet Kartal, Mehmet Eşsizoğlu, Vahit Çekmez, Berkan Kozan, Emre Aslan, Mehmet Mensur Tatlı Yönetim kuruluna, Sari Demir, İbrahim Duman, Hüseyin Vural denetim kuruluna getirilen isimler oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA