PAZARCILAR BATUR’A EMARET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PAZARCILAR BATUR’A EMARET


 

Mersin Pazarcılar Esnaf Odası’nda Başkan Abdulhalim Batur yeniden bu göreve seçilerek güven tazeledi.

Haber Merkezi

 

Mersin Pazarcılar Esnaf Odası’nın üç başkan adaylı genel kurul toplantısında mevcut başkan Abdulhalim Batur ve ekibi zafere ulaşan isim oldu. Abdulhalim Batur ve ekibi üyelerinin güven oyu ile bir hizmet yılı için daha vize aldı.

 Manolya Düğün Salonu’nda yapılan genel kurul toplantısına Türkiye Sebzeciler Meyveciler Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca, Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı, oda başkanları ve üyeleri katılım gösterdi.

Açılış ve yoklama ile başlayan genel kurulda oy birliğiyle Divan Başkanlığına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, divan heyetine ise , Veysel Sarı, Doğan Gündüz, İsmet Erdoğan ve Nihat Dağdelen getirildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması sonrası Divan Başkanı Talat Dinçer tarafından genel kurula okunan gündem oy birliğiyle kabul edildi. Daha sonra geçmiş dönem çalışma, hesap ve denetim kurulu raporları ile gelecek dönem tahmini bütçesi Birlik Genel Sekreteri Cevdet Tekbaş tarafından okundu ve okunan raporlar oy birliğiyle kabul edildi.

Abdulhalim Batur, Münür Güzel ve Hüseyin Kurtay’ın başkanlık için yarıştığı genel kurulda ipi göğüsleyen taraf mevcut başkan Batur ve ekibi oldu. Kullanılan 712 oydan 371 oyu hanesine yazdıran Abdulhalim Batur yeniden odanın başkanlığına seçilirken, Selman Akbaba, Kerem Kamal, Reşit Özdemir, Ferdi Pesen, Yasin Adıbelli, Nihat Kurtlu yönetim kuruluna, Ercan Çetin, Halit Baysal, Abdulhadi Esin Denetim kuruluna seçilen isimler oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA