YENİŞEHİR’DE EĞİTİM YARDIMININ İLK ÖDEMESİ HESAPLARDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YENİŞEHİR’DE EĞİTİM YARDIMININ İLK ÖDEMESİ HESAPLARDA


 

Yenişehir Belediyesi, üniversite öğrencileri için belirlediği 1500 TL’lik eğitim yardımının ilk ödemesi olan 750 TL’yi öğrencilerin hesaplarına yatırdı. Başkan Abdullah Özyiğit,

Haber Merkezi

 

2021-2022 eğitim döneminde devlet üniversitelerinin 4 yıllık bölümlerine veya vakıf üniversitelerinin 4 yıllık bölümlerine tam burslu olarak kayıt yaparak, Yenişehir Belediyesinin eğitim yardımına başvuruda bulunan 668 üniversite öğrencisine ilk ödeme olan 750 TL yatırıldı.

Öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği sağlayarak destek veren Yenişehir Belediyesi üniversite öğrencileri için yaptığı 2020-2021 yılı dönemini kapsayan 1200 TL’lik eğitim yardımını ise yeni yıl öncesinde öğrencilerin hesaplarına yatırmıştı.

Öte yandan Mersin Yenişehir Belediyesi 2021-2022 eğitim döneminde devlet üniversitelerinin 2 yıllık bölümlerine veya vakıf üniversitelerinin 2 yıllık bölümlerine tam burslu olarak kayıt yapan ön lisans öğrencilerine de 750 TL eğitim desteğinde bulunacak. Son başvuruları 14 Ocak’ta alan Yenişehir Belediyesi, başvuru değerlendirme sonucunda ön lisans öğrencilerine de destek verecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA