TARSUS’TA SAHTE DETERJAN İMALATHANESİNE OPERASYON | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA SAHTE DETERJAN İMALATHANESİNE OPERASYON


 

Tarsus’ta sahte deterjan imalathanesine düzenlenen operasyonda tanınmış markaların etiket ve kutularınında kullanıldığı 2 bin 472 kilo toz deterjan 5 bin 298 litre sıvı temizlik ürünü ele geçirildi.

Haber Merkezi

 

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri vatandaşın huzuru ve güveni amacıyla İlçe genelinde asayiş uygulaması yaptı. Bu kapsamda Eski Ömerli Mahallesi’nde B.C isimli şahsın merdiven altı temizlik malzemesi üretimi yaptığı imalathanesinde arama yapan ekipler, bilindik ve yaygın birçok temizlik markaların etiket ve kutularının kullanıldığı  2 bin 472 kg. toz deterjan ve 5 bin 298 Litre sıvı temizlik ürünleri, temizlik ürünlerinin paketlemesinde kullanılan karton kutu, boş bidonlar ve markalara ait etiketler ile sahte temizlik ürünlerinin üretimi, dolum ve paketlemelerinde kullanılan makinalar elde etti. Şahısla ilgili i yasal işlem yapıldı.

Suriye uyruklu  E.R. isimli şahıstan ise toplamda 55 gram metamfetamin olarak tabir edilen uyuşturucu madde elde edildi. Uyuşturucu Madde Ticaretinden işlem yapılan şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Bağlar Mahallesinde G.G. isimli şahıstan toplamda 85 gram kubar esrar olarak tabir edilen uyuşturucu madde elde edildi. Şahsa gerekli yasal işlem yapıldı.

Uygulamalarda D.G., O.Y., E.K. ve A.Y. isimli şahıslardan toplamda 4 ruhsatsız tabanca, tabancalara ait 37 fişek elde edildi. Şahıslara gerekli yasal işlem yapıldı.



   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA