GÜCÜNE GÜÇ KATTI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÜCÜNE GÜÇ KATTI!


 

TFF 3’ncü ligde play-off için mücadele eden İçel İdman Yurdu transfer döneminin son saatlerinde kadrosuna 2 genç oyuncu daha kattı.

ALİŞANLI

 

Kış transfer dönemi Salı akşamı saat 12.00’da sona erdi. TFF 3. Lig’de paly-off’lara kalması kesin gözüyle bakılan Kırmızı Lacivertli ekip devre arasında yapılan transferlerle adından söz ettiren ekiplerin başında geldi. Son olarak transferin son gününde de iki oyuncuyla sözleşme imzaladı. Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor forması giyen Barış Dede ve TFF 2. Lig ekiplerinden Altınordu forması Özgür Deryol ile anlaşmaya vardı. 2003 doğumlu olan iki oyuncu ayaklarının tozu ile ilk idmanlarına çıktı. Teknik Direktör Ender Alkan’ın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Kırmızı Lacivertli ekipte Ömer Faruk Sezgin ile de karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı.

 

GELENLER VE GİDENLER

Kış transfer döneminin en hareketli ekibi İçel İdman Yurdu 7 oyuncu ile yollarını ayırırken 10 oyuncuya ise Kırmızı Lacivertli formayı giydirdi. Takımla yollarını ayıranlar Burak Evren, Ömer Faruk Sezgin, Furkan Işıkdemir, Mustafa Kemal Akbaş, Halil İbrahim Keleş, İhsan Uğur Göktaş ve Sidar Ceylan oldu.

Devre arasında gelerek Kırmızı Lacivertli formayı terletecek olan oyuncular Ömer Çiçek, Nezir Özer, Nurullah Kaya, Nurettin Çağlar, Berkay Öztuvan, Batuhan Berkay Fındık, Umut Aydın, Barış Dede, Emin Yakup Oktay ve Özgür Deryol olacak.


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA