UYUŞTURUCU TACİRİ TUTUKLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

UYUŞTURUCU TACİRİ TUTUKLANDI


 

Haber Merkezi

 

Antalya’dan Anamur’a uyuşturucu getirip satışını yapanlara yönelik operasyonda bir kişi tutuklandı.

Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerine yapılan çalışmalarda; ilçe merkezinde, uyuşturucu ve uyarıcı madde satan torbacıların, Antalya ilinden uyuşturucu madde (eroin maddesi) getirdikleri ve getirmiş oldukları uyuşturucu ve uyarıcı maddeleri, uyuşturucu madde kullanıcılarına sattıkları yönünde bilgilere ulaşıldı. Narkotik Ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde, ikametinden uyuşturucu ve uyarıcı madde (eroin maddesi) sattığı tespit edilen G.H. isimli şahıs takibe alınması sonrasında, şahsın ticari taksi aracılığı ile Antalya’dan eroin maddesi getireceği bilgisine ulaşıldı. Ekiplerin takibi sonucunda saat: 03.00 sıralarında Antalya istikametinden ilçeye girişte D-400 Karayolu üzerinde Ticari araçta araç sürücüsü P.T. ve yolcu konumunda G.H isimli şahıslar ekiplerin operasyonuyla 80 gram eroin maddesi ile birlikte yakalandı.

Ayrıca G.H. isimli şahsın evinde yapılan aramalarda da satışa hazır halde esrar ve eroin maddeleri ile uyuşturucu satışından elde ettiği 20 TL para ele geçirildi. Narkotik Ekiplerinin düzenlemiş oldukları operasyonla yakalanan G.H ve P.T. isimli şahıslar gerekli adli işlemler sonrasında, Anamur Cumhuriyet Başsavcılığınca tutuklanmak üzere mahkemeye sevk edildi. G.H. isimli şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA