KALPAZANLAR SUÇÜSTÜ YAKALANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KALPAZANLAR SUÇÜSTÜ YAKALANDI


 

​​​​​​​Mersin’de yabancı uyruklu kalpazanlar aynı gün ikinci defa sahte Amerikan doları bozdurmak isterken suçüstü yakalandı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Haber Merkezi

 

Mersin polisi kalpazanlara geçit vermedi. Akdeniz İlçesi Çankaya Mahallesinde bulunan bir kuyumcuya, birisi kadın olmak üzere kimliği belirsiz yabancı uyruklu iki şahıs sahte 500 Amerikan Dolarını 7 bin 335 TL karşılığında bozdurdu.

Paraları bankaya yatıracağı sırada sahte olduğunu öğrenen Kuyumcu B.K. isimli şahsın müracaatı ile birlikte polis harekete geçti.  Çalışmaya başlayan Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği görevlileri, yapılan araştırma ve kamera incelemeleri neticesinde aynı gün Kuvayi Milliye Caddesi üzerinde bulunan bir başka kuyumcuya daha sahte para bozduracakları sırada, şahısları yanlarında bulunan ve yine sahte olan 3 bin 000 Amerikan Doları ile birlikte yakaladı.

Yakalanan şahısların kimlik tespitlerinden yabancı uyruklu oldukları anlaşılan H.Z.A isimli kadın şahıs ile M.A. isimli şahsın olaydan bir gün önce Mersin’e geldikleri ve Yenişehir İlçesinde bulunan bir günübirlik konaklama tesisinde kaldıkları öğrenildi. Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararı ile şahısların konakladıkları adreste yapılan arama neticesinde adreste bulunan yabancı uyruklu A.H.M isimli bir başka şahıs saklamış olduğu 7 bin 100 Amerikan Doları sahte para ile birlikte yakalandı. 

Toplamda 10 bin 600 Amerikan Doları sahte para ile birlikte ele geçirilen yabancı uyruklu üç şahıs adli mercilere teslim edildi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA