MURAT KARAYALÇIN BAŞKAN BOZDOĞAN İLE BİR ARAYA GELDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MURAT KARAYALÇIN BAŞKAN BOZDOĞAN İLE BİR ARAYA GELDİ


 

​​​​​​​Başbakan Yardımcısı, Dışişleri Eski Bakanı, SHP Genel Başkanı ve önceki dönemlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı görevlerinde bulunan ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Çukurova Bölgesine gelen Murat Karayalçın, Tarsus Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ile bir araya geldi.

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, CHP İlçe Başkanı Ozan Varal ve yönetim kurulu üyeleri, Karayalçın ile beraberinde gelen partililer ve Belediye Başkan Yardımcıları yer aldı. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Karayalçın’a ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, kendilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyete değindi. Tarsus’ta olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Karayalçın, Başkan Bozdoğan tarafından kentte devam eden ve yapılacak olan çalışma ve projeler hakkında bilgilendirildi.

Başkan Bozdoğan’ın makamında yer alan tabloda Tarsuslu Ressam Ethem Çalışkan ile birlikte olduğu fotoğrafı gören Karayalçın, Başkan Bozdoğan’a sanata ve sanatçıya verdiği desteğe binaen teşekkürlerini iletti. Tarsus ile yakından ilgilendiğini çalışmaları ve projeleri sürekli takip ettiğini belirten Karayalçın Başkan Bozdoğan’a tarım alanında, pandemi döneminde ve genel olarak gerçekleştirildiği projeler konusunda tebrik ve başarı dileklerini iletti. Tarsus’un birçok ilden büyük olduğunu ve çok önemli bir ilçe olduğunu belirten Karayalçın, Tarsus’un tarihi ve kültürel yönden büyük bir değer olduğunu ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bozdoğan, Murat Karayalçın’a Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde el emeği yapılan Atatürk portresi ve çiçek takdim etti. 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA