​​​​​​​SUYA ZAM KAPIDA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

​​​​​​​SUYA ZAM KAPIDA!


 

​​​​​​​Artan enerji maliyetleri, su faturasını kabartacak! MESKİ suya zam için düğmeye bastı. Bugün toplanacak MESKİ genel kuruluna idarenin zam teklifi getirmesi bekleniyor.

HEDİE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’nün Mayıs ayı olağan genel kurul toplantısı 17 Mayıs günü yapılacak.

MESKİ Genel Müdürlüğü 2021 Mali Yılı Faaliyet Raporunun görüşüleceği toplantıda, 2021 Yılı Denetçiler Raporu de ele alınacak. 2021 Mali Yılı Kesin Hesap ve ekli cetvellerinin de görüşüleceği toplantıda;  “MESKİ Genel Müdürlüğü Tarifeler ve Abone Hizmetleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılması Hakkındaki Yönetmelik Taslağı” ile “Sayıştay görüşü doğrultusunda yeniden düzenlenen MESKİ Genel Müdürlüğü Tarifeler ve Abone Hizmetleri Yönetmeliği” ile ilgili bir teklif de ele alınacak.

 

SU FATURASI KABARACAK!

Bugün Kongre Merkezi’nde toplanacak MESKİ genel kuruluna idarenin artan enerji maliyetleri nedeniyle zam teklifi getirmesi bekleniyor. Teklif ilk olarak komisyonlara havale edilecek. Komisyondaki görüşmelerin ardından teklif birkaç gün sonra yapılacak genel kurun ikinci toplantısında karara bağlanacak.

MESKİ son olarak 9 Aralık 2021 tarihinde yeni yılda geçerli olmak üzere su fiyatlarına yüzde 10 oranında zam yapmıştı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA