TOKİ MERSİN’DE PROTESTO EDİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOKİ MERSİN’DE PROTESTO EDİLDİ


 

Mersin’de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un katıldığı kentsel dönüşüm projesi temel atma töreninde TOKİ yetkilisi, Z.K isimli bir şahıs tarafından protesto edildi. Z.K, “Ben 2008’den beri sigortasız çalışıyorum yani kaçak çalışıyorum. Siz hangi cesaretle beni böyle çalıştırırsınız? Siz hangi fakire ücretsiz ev yaptınız?” diyerek eylem yaptı.

HEDİYE EROĞLU
 

Mersin’de Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un da katılımıyla, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Akdeniz ilçesine bağlı Barış Mahallesi’nde başlayan kentsel dönüşüm projesi temel atma töreni ile birlikte kente kazandırılan bir dizi yatırım ve projenin temel atma töreni gerçekleşti.

Barış Mahallesi kentsel dönüşüm alanında gerçekleşen ve mahalle sakinlerinin katıldığı temel atma töreninde AKP’lilerde tam kadro yerini aldı.

AK Parti Mersin Milletvekilleri Zeynep Gül Yılmaz, Hacı Özkan ve Ali Cumhur Taşkın, Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, AKP ve MHP il ve ilçe yöneticileri, Cumhur İttifakı’na mensup belediye başkanları, İller Bankası ile TOKİ yetkilileri katıldı.

 

APAR TOPAR GÖTÜRÜLDÜ

Ancak açılışta TOKİ Başkan Yardımcı Levent Sungur kürsüye çağrıldığı sırada bir vatandaş ilginç bir eyleme imza attı. Kürsünün yan tarafındaki klimanın üzerin çıkan Z.K isimli şahıs, “Ben 2008’den beri sigortasız çalışıyorum yani kaçak çalışıyorum. Siz hangi cesaretle beni böyle çalıştırırsınız? Siz hangi fakire ücretsiz ev yaptınız?” diye bağırdı.

Eylem alanda kısa süreli gerilime neden oldu. Güvenlik görevlilerince klimanın üzerinden indirilen şahıs alandan uzaklaştırılırken, polis tarafından darp edildiğini öne sürdü.

 

 

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA