“VURGUN YAPMAK ÖZENDİRİCİ HALE GETİRİLDİ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“VURGUN YAPMAK ÖZENDİRİCİ HALE GETİRİLDİ”


 

CHP’li Ali Mahir Başarır: “AKP dönemlerinde vurgun yapmak özendirici hale getirildi”

Haber Merkezi 

 

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, S. S. Mersin Bölgesi Sulama Kooperatifleri Birliği yanı sıra S. S. Silifke ve Çevresi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi başkanı olarak da görev yapan Ersin Akdoğan’ın 300 milyonluk vurgun yapmasına ateş püskürdü. CHP’li Başarır, “AKP dönemlerinde vurgun yapmak özendirici hale getirildi” dedi.

 

“BU NASIL BİR DÜZEN BU NASIL BİR ANLAYIŞ?”

Bir bakanın başında olduğu bakanlığı dahi dolandırdığını hatırlatan CHP’li Başarır, “Ülkemiz öyle bir hale geldi ki başında bulunduğu kurumu kullanarak kendilerine çıkar sağlamak, vurgun yapmak artık sıradan hale geldi. Neredeyse her gün bir dolandırıcılık haberiyle uyanır olduk. İşte en son seçim bölgem olan Mersin’deki bir dolandırıcılık haberiyle karşı karşıyayız. 70 bin Mersinli çiftçimizin üyesi olduğu bir kooperatifin başındaki adam 300 milyonluk vurgun yapıyor. 250’ye yakın firmayı dolandırıyor. İlgili Bakanlıklar hiç mi denetlemiyor bu kurumları? Dolandırılan insanlar şikâyet etmedikçe işlenilen suçlardan bakanlıkların haberi dahi olmuyor. Bir de bu utanmaz adam AKP’den Mersin Milletvekili aday adaylığını, Silifke Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklıyor.  Bu nasıl bir düzen? Bu nasıl bir anlayış?” dedi.

 

“SİZİN GÖREVİNİZ DOLANDIRICILARA MI YOKSA VATANDAŞA MI HİZMET ETMEK?”

Dolandırıcıların, kara para aklayıcılarının, uyuşturucu kaçakçılarının  AKP’li bakan ve yöneticilerle boy boy fotoğraflarının olduğunu ifade eden CHP’li Başarır, “Buradan ilgili bakanlara sesleniyorum: Oturduğunuz kalktığınız, kahve içtiğiniz adamlar kimler hiç mi aklınızdan geçmiyor? Sizin göreviniz dolandırıcılara, kara para aklayıcılarına, uyuşturucu baronlarına mı hizmet etmek yoksa vatandaşa mı hizmet etmek” sözlerini ifade etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA