2 KİŞİ YARALI, GÖZALTILAR VAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

2 KİŞİ YARALI, GÖZALTILAR VAR


 

Akkuyu Nükleer Santrali’nde 2 işçinin yaralandığı taşlı sopalı kavga sonrası olaya karışanların jandarma tarafından gözaltına alındığı bildirildi.

Hasan Küçük

Gülnar İlçesi’ne bağlı Büyükeceli Mahallesi’nde inşaat çalışmaları süren Akkuyu Nükleer Santralinde işçiler arasındaki taşlı sopalı kavganın ardından Akkuyu Nükleer A.Ş. tarafından yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada, 25 Haziran 2022 Cumartesi günü, Akkuyu NGS şantiyesindeki taşeron şirketlerin iki çalışanı arasında bir grubun da desteklediği bir gerginlik yaşandığı ifade edilerek olay yerine anında ulaşan güvenlik görevlileri ve jandarma ekipleri tarafından olaya müdahale edilerek yaşanan gerginliğin kontrol altına alındığı belirtildi. İki kişinin de yaralandığı olaya sebep olan kişiler gözaltına alındığı ve soruşturmanın sürdüğü belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: Akkuyu Nükleer A.Ş.'nin güvenlik birimi, olayın soruşturmasını gerçekleştiren makamlara gerekli tüm desteği sağlamaktadır. Yaşanan durum, Akkuyu NGS şantiyesindeki çalışma programını etkilememiş, tüm çalışmalar her zamanki gibi devam etmektedir.”  

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA