"MİLLETİN SORUNLARI, TALEPLERİ DUYULMAZLIKTAN GELİNİYOR" | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

"MİLLETİN SORUNLARI, TALEPLERİ DUYULMAZLIKTAN GELİNİYOR"


 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ partisinin Mersin İl Kongresinde yaptığı konuşmada, Türk siyaseti 2 bloğa ayrıldığını belirterek “Bir tarafta saray ittifakı diğer yanda sarı muhalefet bir sahte mücadele içindeler. Şikeli bir mücadele. Türk milletinin gerçek sorunları, gerçek talepleri duyulmazlıktan geliniyor ve susuluyor” dedi.

Hasan Küçük

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ partisinin ile kongresine katılmak ve il binasının açılışını yapmak üzere Mersin’e geldi. Partililer tarafından kent girişinde konvoyla karşılanan Özdağ ilk olarak partisinin il binasının açılışını yaptı. Ardından parti otobüsüyle şehir turu atan Özdağ, kongrenin yapılacağı salona geldi. Salonda coşkuya karşılanan Özdağ, partililerle selamlaştı.

Burada partililere seslenen Özdağ, parti olarak yükselişte olduklarını söyledi. Özdağ, "Partimiz 10 ay önce kurulduğu zaman, insan Türkiye'de bu kadar parti var sayıları 100'ü aştı neden başka parti kurdunuz diyenler şimdi sus pus oldular, bizim konuşmalarımızı izliyorlar, bizim programımızı okuyorlar ve bizim söylediklerimizi taklit ediyorlar. Zafer Partisi'nin önlenemez yükselişi karşısında da büyük bir paniği yaşıyorlar. Buradan bütün Türkiye'ye sesleniyoruz bu daha başlangıç" diye konuştu.

“TÜRK SİYASETİ 2 BLOĞA AYRILDI”

Türk siyasetinin 2 bloğa ayrıldığını anlatan Özdağ, “Bir tarafta saray ittifakı diğer yanda sarı muhalefet bir sahte mücadele içindeler. Şikeli bir mücadele. Türk milletinin gerçek sorunları, gerçek talepleri duyulmazlıktan geliniyor ve susuluyor. Biz Zafer Partisi olarak Türk milletinin gerçek sorunlarını gündeme getireceğimizi bildiğimiz için bu talepleri gündeme getirmeye başladığımızda Türk halkının desteğini arkamıza alacağımızı bilerek yola çıktık. Zafer Partisi, Atatürk çizgisinde bir Türk milliyetçisi parti olarak siyasetinin tam merkezindedir. Merkez biziz, herkes kendi konumunu buna göre belirlesin. Bugünlerde görüyoruz ki sarı muhalefet 6'lı masada oturmuş bizim ekonomi programımızdan alıntılar yapıyor. Ne güzel demek sizler de bir şeyler öğreniyorsunuz. Öğretecek daha çok şeyimiz var ve daha çok şey öğreneceksiniz. Önce muhalefet nasıl yapılır onu öğreneceksiniz" dedi.

“MİSAFİR MİSAFİRLİĞİNİ BİLECEK”

Mersin'de 400 binden fazla Suriyeli sığınmacının misafir edildiğini anlatan Özdağ şunları söyledi: “Kentin bazı caddelerine giremiyorsunuz. En son ziyaretimde bu caddelerden birinden geçmek istediğimde emniyet 'bu caddede güvenlik zor sağlanır' diye bana ifadede bulundu. Biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıyız. Ben Türkiye Cumhuriyeti meclisinin üyesiyim. Mersin'den bir sokaktan caddeden değil Türkiye'nin her santimetrekaresinden geçerim. Kimse bunu engelleyemez. Burası hala Türkiye ve öyle kalacak. Herkes haddini bilecek, kimsenin ben gitmiyorum deme hakkı yok. Misafir misafirliğini bilecek."


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA