ARAÇLARINI SATMAK İSTERKEN DOLANDIRILDILAR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ARAÇLARINI SATMAK İSTERKEN DOLANDIRILDILAR!


 

Haber Merkezi

 

Mersin’de internet üzerinden aracını satan 5 kişi ile internet üzerinden iletişeme geçerek, kaparo verip kredi kullanma bahanesiyle dolandıran bir kişi polisin operasyonuyla yakalanarak tutuklandı.

M.A. 188 bin TL, M.K. 177 bin TL, S.K. 160 bin TL, K.K. 235 bin TL ve Ş.K aracını satmak isterken 230 bin TL dolandırıldığı şikayetiyle polise başvurdu.

Olayları ile ilgili il dışında ikamet eden ve internet üzerinde satılık araç ilanları bulunan şahısları arayarak ve çeşitli isimler kullanıp, araçlara müşteri olan bir kişi üzerinde yoğunlaşıldı.

Araç için Mersin’de krediye başvuracağını söyleyerek araç sahiplerini Mersin’e davet eden şahıs, araç sahiplerine kaparo adı altında cüzi miktarlarda ödeme yaparak, kalan tutarı kredinin çıkması ile ödeme yapacağını belirtti. Ancak araç bedelini ödemeden araç devrini 3. Şahısların üzerine yapan dolandırıcının kimliği ekiplerce yapılan çok yönlü kamera ve  PTS çalışmaları neticesinde belirlendi. A.E 38 isimli şahıs çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA