TERÖR OPERASYONUNDA MECLİS ÜYELERİ SERBEST KALDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TERÖR OPERASYONUNDA MECLİS ÜYELERİ SERBEST KALDI


 

​​​​​​​Mersin’de PKK/KCK/PYD-YPG ve MKP terör örgütlerine yönelik düzenlenen ’Temizleme’ adlı operasyonda gözaltına alınan 21 kişiden aralarında HDP İl Başkanı Bedriye Kuş ile HDP’li 4 belediye meclis üyesinin de bulunduğu 17 kişi serbest bırakılırken, 4 kişi tutuklandı.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince terör örgütlerinin eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi amacıyla yapılan çalışmada terör örgütüyle bağlantısı olan, örgütü, mensuplarını, eylem ve faaliyetlerini öven ve eyleme katılan kişilerin de aralarında bulunduğu 31 kişinin yakalanması için operasyon düzenlendi. Dün sabah 'Temizleme' adıyla düzenlenen operasyonda, aralarında HDP Mersin İl Başkanı Bedriye Kuş, HDP'li Akdeniz Belediye Meclis üyeleri Nevzat Baran, Ali Tanrıverdi, Nuriye Arslan ile Mehmet Bitkin'in de bulunduğu 21 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından bu sabah mahkemeye sevk edilen şüphelilerden aralarında HDP İl Başkanı Bedriye Kuş ile HDP'li 4 belediye meclis üyesinin de bulunduğu 17 kişi serbest bırakılırken, S.E., M.D., H.M. ve N.Ü. tutuklandı.(iha)

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA