’ÇEHOV VODVİL’ OYUNU, EXPO 2021 HATAY’DA SAHNELENDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

’ÇEHOV VODVİL’ OYUNU, EXPO 2021 HATAY’DA SAHNELENDİ


 

Haber Merkezi

Tarsus Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından hazırlanan ve sahnelendiği her yerde büyük beğeni toplayan 'Çehov Vodvil' adlı oyun, EXPO 2021 Hatay Tiyatro Festivali çerçevesinde Antakyalı sanatseverlerle buluştu.

Reji ve dramaturji çalışmalarını Nihat Çapar’ın yaptığı bir perdelik komedi oyunu, Antakya EXPO alanındaki kapalı fuar alanını dolduran tiyatro severlerden büyük beğeni topladı. Murat Çapar, Özmen Güvençli, Derya Güneri, Hacer Öner, Ertan Rüstem ve Ozan Karabulut'un rol aldığı Anton Pavloviç Çehov’un iki oyunundan derlenen ‘Çehov Vodvil’ oyunu, Antakyalı izleyicilerinden tam not aldı. Oyun içinde geçen diyaloglar ustalıkla işlendi. Aşkı, kavgayı, gösterişi ve komik durumları ele alan oyun, izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı. Tarsus Belediyesi sanatçılarının ortaya koyduğu performans oyun sonunda ayakta alkışlandı.

 

"OYUNLA BULUŞTUĞUMUZ İÇİN ÇOK ŞANSLIYIZ"

Antakya’da Çehov Vodvil oyununu izlediği için mutlu olduğunu söyleyen üniversite öğrencisi Yağmur Askaroğlu, "Tarsus’un adını sanatla hep duyuyoruz. Biz üniversite öğrencileri olarak Hatay’da bu oyunla buluştuğumuz için çok mutlu ve şanslıyız. Mersin’de oyunu izleyen arkadaşlarımızın tavsiyesi ile geldik. İyi ki gelmişiz, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a bizi bu oyunla buluşturduğu için teşekkür ediyoruz" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA