“TARSUS İDMAN YURDU EMİN ELLERDE” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“TARSUS İDMAN YURDU EMİN ELLERDE”


 

Bu sezon TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu çalışmalarını Erzurum’da sürdürürken Teknik Direktör Serdar Bozkurt, Tarsus idman Yurdu emin ellerdi. Tarsus halkını en iyi temsil edeceğimize kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Hasan Küçük

 

Geçen yıl 1. ligin kapısından dönün bu sezon ise TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’nun Erzurum kampı sürüyor. Sarı lacivertli ekip Erzurum kampındaki yaptığı çalışmalarla hedefine emin adımlarla ilerliyor. TİY Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, temposu yüksek antrenmanlar yaptıklarını belirtti. Çalışmalar gayet iyi gittiğini ifade eden Bozkurt, “7 günlük bir çalışmanın arkasından oyuncularımıza toparlanmaları için bir gün izin verdik. İzin dönüşü fitnesste kuvvet çalıştık. Şimdi de dar alan oyunları çalıştık. Kamp gayet iyi gidiyor. Çocukların hırsları istekleri ve çalışmaları iyi. Aramıza Cengiz de katıldı. Bir sıkıntımız yok. Daha sonra Abdüssamet Karnucu gelecek. Tam kadro ile çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

“BU TAKIMI İSTENİLEN YERE TAŞIYACAĞIZ”

Kampta kendilerini ümitlendiren şeylerin olduğunu ifade eden Bozkurt, “Her ne kadar yük bindirsek te oyuncuların yorgun iken bile antrenmanlara gösterdikleri olumlu tepki bizi mutlu ediyor. İstemeleri, hırsları bizi mutlu ediyor. Bunu inaşaallah bu kamp dönemi sonuna kadar sürdürürüz. Aynı zamanda ikinci kampta yapacağımız hazırlık maçları ile lige en iyi şekilde hazır olacağız. Kimsenin şüphesi olmasın. Tarsus idman Yurdu emin ellerdi. En iyi şekilde Tarsus halkını temsil edeceğimize kimsenin şüphesi olmasın. Onlarında desteği ile bir ve beraber bir sinerji ile bu takımı istenilen yere taşıyacağı” şeklinde konuştu.  



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA