MERSİN’DE BİR TIRDA 105 KİLO EROİN ELE GEÇİRİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE BİR TIRDA 105 KİLO EROİN ELE GEÇİRİLDİ


 

​​​​​​​Mersin’de bir tırda yapılan aramada 105 kilo eroin ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı. Kızaklı zula tekniğiyle saklanan eroinler tek tek bulunduğu yerden çıkarılırken, film gibi yapılan operasyon anı ise kameralara saniye saniye yansıdı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’da yapılan başarılı operasyonu twitter hesabından duyurdu.

Haber Merkezi

 

Mersin’de bir tırda yapılan aramada 105 kilo eroin ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı. Kızaklı zula tekniğiyle saklanan eroinler tek tek bulunduğu yerden çıkarılırken, film gibi yapılan operasyon anı ise kameralara saniye saniye yansıdı.

 

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, İran’dan yüklediği 22 ton kömürü Kahramanmaraş’ta bir adrese boşaltan 27 ABL 468 plakalı tır, boş olarak geldiği Mersin’in merkez Akdeniz ilçesi otoban çıkışındaki Hal Kompleksi Kavşağında durduruldu. Operasyonda hassas burunlu narkotik  köpeği Anka,  zehir tacirlerinin105 kilo eroini polise yakalatmamak için tırın dorsesindeki demir bölmelerinin iç kısımlarında kızaklı zula tekniği kullansalar da, uyuşturucu maddenin yerini tespit etti. Tespit edilen uyuşturucu madde saklanıldığı yerden demir bölme kırılarak çıkartıldı. Yapılan aramalarda zuladan ilk etapta 183 paket 96 kilo eroin bulundu. Daha sonra aramalarını derinleştiren narkotik ekipleri, hassas burunlu  narkotik köpeği Anka ve X-RAY cihazlarında daha detaylı yapılan aramalarda yeni zulalar bulunarak toplamda 200 takoz paket halinde 105 kilo eroin maddesi ele geçirildi.  Operasyonda O.H. isimli şüpheli yakalandı.  Uyuşturucunun İran’dan alınıp Avrupa ülkelerine gideceği öğrenildi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA