Mersin’de tefeci operasyonu: 16 gözaltı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de tefeci operasyonu: 16 gözaltı


 

Mersin’de tefecilik yaparak haksız kazanç elde ettikleri belirlenen şüphelilere yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 16 kişi gözaltına alındı.

Haber Merkezi

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada,  Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, ekonomik olarak zor duruma düşen insanlara yüksek faizle para vererek kendilerine haksız kazanç sağlayan ve tefecilik yapan şahıslara yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde, gerek tanık gerekse müşteki beyanlarının ardından şüphelilerin tespitine yönelik çalışma başlatıldı.

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından 40 kişiyi mağdur ederek 40 milyon lira haksız kazanç sağlayarak tefecilik suçu işledikleri tespit edilen 17 şüphelinin yakalanmasına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yaklaşık 200 polisin katılımı ile gerçekleştirilen operasyonda H.E., I.E., F.E., F.E., R.E., L.E., S.Ş., O.O., H.P., M.Ö., E.Ö., M.O. N.U. M.Ö., S.K. ve F.Ç. yakalanarak gözaltına alınırken, şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 23 adet tapu belgesi, 33 adet senet, 1 adet çek, 19 kimlik fotokopisi, 1 adet ajanda ve toplam 23 bin 100 TL nakit paraya el konuldu.  Olayla ilgili adreslerinde bulunamayan A.E'nin ise arandığı bildirildi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA