MERSİN’DE AKŞENER’E BÜYÜK İLGİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE AKŞENER’E BÜYÜK İLGİ


 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Mersin il binası önünde partililere hitap ederek,

Hasan Küçük

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Ben Kadınım Ben Umudun Adıyım" programına katılmak için Mersin'e geldi. Program öncesi Mersin İl Başkanlığını ziyaret eden Akşener'in karşılanması sırasında zaman zaman izdiham yaşandı. Atlı kadınlar tarafından karşılanan Meral Akşener il binası önünde toplanan partililere hitap etti. 

“İYİ parti seçmeni velinimeti olarak görerek bu milleti başının üstünde taşır" diyen Akşener, "Bu millete kadını ile erkeği ile saygı duyar. İYİ Parti demek akıl, strateji, çözüm, temiz bir dil, saygı demektir. Seçmene saygı demektir. Seçmenin ferasetine teslim olmak demektir. Hiç kimseden korkmamak sadece Allah'tan ve bu milletten çekinmek ona teslim olmak demektir" şeklinde konuştu.

 

"ALLAH HEPİMİZİ NEFSİMİZDEN KORUSUN"

Konuşması sırasında "Ülkenin gururu Meral Akşener" sloganları atılması üzerine, "Ben rahmetli anası tarafından nefsinin o övülme ihtiyacına karşı koyması için yetiştirilmiş bir insanım.  Allah hepimizi nefsimizden korusun. Allah hepimizi övgü zaafından korusun. Eğer o övgü ile yaşar olursak haşa bugün gelinen nokta Türkiye'yi yarına çok zor yetiştirecek. Allah'ın sıfatlarını söyleyip te bunda onun sıfatları var deyip te haşa denmemeyi gerektirir. Peygamberimizle eş tutulduğu zaman haşa dememeyi gerektirir. Onun için başta beni Allah hepimizi nefsimizden korusun" ifadelerini kullandı.

Milletin dertlerini dinlemek için gezdiklerini anlatan Akşener, "İddialı projelerin sahibi olduğumuz için milletimizin ayağına gidip dertlerini dinleyip milletimize hakaret etmeden kutuplaştırmadan sadece dertlerin üzerinden çözümler üreterek makul bir dil ile rekabet ettiğimiz için geziyoruz ve iktidar olmak istiyoruz. Milletimiz bize yeni kurulmuş bir parti olduğumuz için teveccüh gösteriyor" dedi.

 

"PARLAMENTER SİSTEMİN KONUŞULDUĞU SON SEÇİM"

Bu seçimin bu ucube sistem ile ilgili olarak yapılacak son seçim olduğunu anlatan Akşener şunları söyledi: "Dolayısıyla kazanmak durumundayız. Parlamenter sisteme geçişin konuşulduğu, tek adam sisteminin ortadan kaldırılacağına dair sözlerin verildiği ve milletin dertleri üzerinden onlara dair üretilmiş çözümler üzerinden rekabet edildiği bir seçimdir. Bu ucube sistemi tek adam sistemini partili cumhurbaşkanlığı sisteminin karşısında güçlendirilmiş parlamenter sistemin konuşulduğu son seçimdir. Bugünkü ucube sistemin mesebbibi biz değiliz. 2017 hayır oyu çıksın diye çalıştık. Kimsemiz yoktu. Çalıştık. Her türlü eziyete rağmen direndik. Daha sonra İYİ Partimizi kurduk. Kapatın gözlerinizi İYİ Parti olmasa idi bugün bu ülkede ne konuşuluyor olacaktı. Bugün yarına yönelik Cumhurbaşkanınız kim olacak sözü söylenecek miydi? Soru sorulabilecek miydi. İYİ Parti kuruldu bir şey değişti bu ülkede herşey değişti. Dolayısıyla inşallah bu seçimde İYİ partinin varlığı bu ucube sistemi kaldıracak. Milletin oyları ile demokrasi ile sandıkta kaldıracak. Elbette bu seçimi bu irada kazanacak. Bu irade burada var." 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA