BOMBA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ, 2 POLİS YARALI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BOMBA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ, 2 POLİS YARALI


 

Mersin’de saat gece yarısı 23:00 sularında Mezitli ilçesi Tece Polisevi’ne saldırı gerçekleştirildi. İki polis yaralandı. Polisevinin uzağına bırakılan bir bomba düzeneği de kontrollü bir şekilde patlatıldı.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’in Mezitli ilçesi Deniz Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi üzerinde bulunan Tece Polisevi’ne bir saldırı gerçekleşti. Saat gece yarısı 23:00 sularında polis evinden silah sesleri yükseldi. Bölge sakinleri sosyal medya üzerinden olay yerine intikal eden polis, ambulans ve itfaiye araçlarına yönelik videolar paylaştı.
Edinilen bilgiye göre 2 araç içerisinden Tece Polisevi Nizamiye Nöbet Kulübesine uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Ekiplerin de karşılık vermesi üzerine çıkan çatışma sonucu bombalı araçla saldırı gerçekleştirildi.

 

Panik yaratan olayla ilgili ilk resmi açıklama İçişleri Bakanlığı”ndan geldi. Polisevi’ne saldırı yapıldığını duyuran bakanlık, "Mersin'in Mezitli İlçesindeki Polisevine saat 23.00 sularında kimliği belirsiz kişilerce saldırı düzenlenmiş, çıkan çatışmada 2 polisimiz yaralanmıştır. Ayrıca Polisevinin uzağına bırakılan bir bomba düzeneği de kontrollü bir şekilde patlatılmıştır. Olayla ilgisi olduğu değerlendirilen bir şüpheli silahıyla birlikte gözaltına alınmıştır” bilgisini verdi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA