“Favori biziz” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Favori biziz”


 

İkinci lig maçında Urla’ya konuk olmaya hazırlanan Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, 4 sakatı bulunmasına rağmen favori olarak sahaya çıkacak.

HEDİYE EROĞLU

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Urla maçı için hazırlıklara başladı.

Ligin 2. Hafta maçında 30 Eylül Cuma günü saat 18.00’de İzmir’de 12 Eylül Spor Salonunda Urla Belediyesi ile karşılaşacak olan Tarsuslu Periler, ligin ilk haftasında ki Elazığ maçı sonrası parkeye inerek antrenmanlara başladı.

Geçtiğimiz haftalarda Federasyon Kupası’nı kazanan ve lige de 82 – 66’lık skorla Elazığ’ı rahat geçerek sezona galibiyetle başlayan Sarı Lacivertliler, Urla maçında da sahaya favori olarak çıkacak.

 

“URLA’YA KAZANMAYA GİDİYORUZ”

Başantrenör Mustafa Secerlioğlu, maç öncesi gazetemize yaptığı açıklamada takımda sakatlıklar olmasına rağmen maçın favorisi olduklarını söyleyerek, “Hazırlıklara başladık ama takımda 4 sakatımız var. Dilara Kaya, Hande Kuzu, Yağmur Bul ve Melis Sağdıç’ın hafif sakatlıkları devam ediyor. Antrenmana çıkmadılar. Kupanın yorgunluğundan dolayı sakatlıklar oluştu. Onların tedavisini maç saatine kadar bitirmeye çalışacağız. Ancak buna rağmen maçın favorisi biziz ve Urla’ya kazanmaya gidiyoruz. Sakatlarımızı iyileştirip, kazanmak için oynayacağız” dedi.

Bu sezonki birinci hedeflerini kupayı kazanarak gerçekleştirdiklerini de dile getiren Secerlioğlu, “Lige galibiyetle başlamak morallerimizi iyice yerine getirdi. Şimdi artık ikinci hedefimize odaklanarak inşallah lig şampiyonluğunu Tarsus’a getireceğiz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA