Mezitli’den ücretsiz otobüs servisi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mezitli’den ücretsiz otobüs servisi


 

Mezitli Belediyesi, A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın 27 Kasım Pazar günü saat 18:00’de Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynayacağı Slovenya maçı için ücretsiz servis kaldıracak.

GİZEM EKİCİ

 

A Milli Kadın Basketbol Takımı, FIBA 2023 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu 4. maçında 27 Kasım Pazar günü saat 18:00’de Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma için ücretsiz servis kaldıracak.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile Mersin halkını maça davet eden Mezitli Belediyesi “#BizBirlikteyiz. Ücretsiz otobüs servisi Mezitli Belediyesi eski Hizmet Binası önünden 17.00’de hareket edecektir” ifadelerine yer verdi.

 

11. RANDEVU

FIBA 2023 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu 4. maçında A Milli Kadın Basketbol Takımı yarın saat 18.00'de Mersin Servet Tazegül Spor Salonu’nda Slovenya ile karşılaşacak. Grupta geride kalan 3 maçı da kazanan milliler, liderlik koltuğunda bulunuyor. Slovenya 2 galibiyet, 1 mağlubiyetle ikinci sırada yer alıyor.

Ay-yıldızlılar grupta en son Arnavutluk ile oynadı ve rakibini 140-44'lük skorla yendi. Slovenya da Polonya deplasmanından 78-71 galip ayrıldı.

Türkiye ile Slovenya bugüne kadar 10 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda milliler 4 kez parkeden galip ayrıldı. Slovenya ise 6 kez rakibini mağlup etti. İki ülke ilk kez 22 Haziran 1993 tarihinde Fransa’da düzenlenen Akdeniz Oyunları'nda karşılaştı. Ay-yıldızlılar, son olarak ise FIBA 2023 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda Slovenya’nın başkenti Ljubljana’da oynanan mücadeleyi 78-62 kazandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA