Çukurova Galatasaray’a fark attı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Çukurova Galatasaray’a fark attı


 

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligin’de 20.Haftada ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, Galatasaray Çağdaş Factoring’i 75-58 skorla mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

BARIŞ ÇOBAN

 

Euroleague'de gruptan çıkan, ING Kadınlar Süper Ligi'nde de zirveyi bırakmayan Çukurova Basketbol Kulübü Mersin Yenişehir Belediyesi, taraftarının da desteğiyle müthiş bir performans ortaya koyduğu Galatasaray maçını da 75-58 kazandı.

Zirve yarışındaki en önemli rakiplerinden biri olan Galatasaray karşısında ikili yıldızı Hayes ve Gray maça çok iyi başlayınca skor üretmekte zorlanmadı Çukurova. Özellikle karşılaşmaya başladığı Gray-Hayes-Asena-Hollingsworth-Crvendakic beşinin hepsinden katkı alınca ev sahibi 18-9'da dokuz farkı yakaladı, ilk çeyreği de 24-16 önde noktaladı.

İkinci yarıda da üstünlüğü kaybetmeyen Çukurova'da yıldız isimlerin yanında özellikle kenardan gelen Sinem ve Özge'nin üçlükleri takımı çok rahatlattı. Hayes'in 13 sayıyla çift hanelere çıktığı ikinci çeyrekte müthiş performansını sürdüren Çukurova soyunma odasına 47-32'lik skorla 15 farklı üstün gitti.

Taraftar desteğini arkasına alan Çukurova'nın fırtınası ikinci yarıda da dinmedi. Güçlü rakibine göz açtırmayan ev sahibi farkı biraz daha artırmayı başardı. Hayes'in ardından Gray de çift hanelere çıkan isim olurken, Çukurova son 10 dakikaya da 63-46'lık skorla 17 farkın rahatlığıyla başladı.

Galatasaray dördüncü periyotta üst üste üçlüklerle farkı eritmeye çalışsa da Çukurova hata yapmadı ve çok önemli bir maçtan 75-58 galip ayrıldı.

ÇBK, yarın ise saat 14:00’da Çankaya Üniversitesi’ne konuk olacak.


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA