Akdeniz sosyal marketin desteği sürüyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdeniz sosyal marketin desteği sürüyor


 

Haber Merkezi

 

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, depremzede vatandaşların gıda, giyim, hijyen malzemeleri gibi ihtiyaçlarını karşılamak üzere valilik tarafından ilçelerde kurdurulan sosyal marketlerden Akdeniz Kaymakamlığı bünyesinde hizmet sunan sosyal marketi ziyaret etti, incelemelerde bulundu.

Akdeniz Kaymakamlığı bünyesinde hizmet veren Sosyal Marketin, depremzede vatandaşlara sunduğu hizmetler hakkında Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener’den bilgiler alan Vali Pehlivan, Akdeniz İlçesinde bulunan Sosyal Marketten 13 bin 801 depremzede vatandaşa ayni yardım verildiğini belirterek, geçen bir ay içinde bin 222 haneye de toplam 2 milyon 445 bin TL nakdi yardım yapıldığını açıkladı.

Vali Pehlivan ayrıca, deprem bölgesinden gelerek Akdeniz’de misafir edilen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak üzere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın Lojistik Merkezinde de incelemelerde bulundu.

Depremin ilk gününden bugüne kadar, yardım kampanyalarına emek ve destek sunan resmi veya sivil bütün kurum ve kuruluşlara, hayırsever vatandaşlara vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür eden Vali Pehlivan, Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener’den yürütülen ve planlanan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA