MİY’DE KABUS HORTLADI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY’DE KABUS HORTLADI!


 

Mersin İdman Yurdu’nun 300 milyon TL’yi aştığı tahmin edilen borçlarının 3. lige çıkma yolunda ki Yeni Mersin İdman Yurdu’na mal edilmesi tehlikesi yeniden gündeme geldi!

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin sporu için korkutan gelişme, Mersin İdman Yurdu’nun (MİY) borçlarına dair kabus yeniden hortladı.

MİY, 2018’de 55 yıl aradan sonra amatör lige düştü ve ağır borç yükünden dolayı kapanma kararı alındı. Daha sonra İçelspor yönetimi önce İçel İdman Yurdu daha sonra da Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş. ismi ile profesyonel liglerde boy göstermeye başladı. Geçmişte Mersin İdman Yurdu’dan alacağı olan yerli ve yabancı oyuncular ile teknik adamlar tekrar FIFA’ya başvurarak alacaklarını istedi.

FIFA yaptığı açıklamada Yeni Mersin İdman Yurdu’nun kapanan MİY devamı olduğunu belirterek, eski borçlardan kulübü sorumlu tuttu. Kırmızı Lacivert  ekibin yönetimi savunma vererek FİFA’nın kararını beklemeye başladı.

Bilindiği gibi Mersin İdman Yurdu’nun bugünkü kur üzerinden ve faiz de eklenince yaklaşık 300 milyon civarında borcu olduğu düşünülüyor.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA