Gülnarlı kadınlar Anneler Günü etkinliğine davet edildi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gülnarlı kadınlar Anneler Günü etkinliğine davet edildi


 

Gülnar’da, Gülnar Cumhur İttifakı Kadın Kolları tarafından düzenlenecek olan anneler günü etkinliğine bütün Gülnarlı kadınlar davet edildi.

Haber Merkezi

 

Bu Cuma günü Gülnar Cumhur İttifakı Kadın Kolları tarafından düzenlenecek olan Anneler Günü etkinliği öncesinde; Gülnar'da bulunan resmi kurumlar ve merkezdeki esnaflara Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar tarafından çiçek gönderildi. Kurumlarda ve esnaflarda bulunan anne ve anne adaylarına çiçekleri Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar’ın eşi Zübeyde Ünüvar, MHP KAÇEP İlçe Başkanı Ayşe Aydın ve AKP İlçe Kadın Kolları Başkanı Selda Arslan takdim etti. Anne ve anne adaylarının anneler günü kutlanırken Cuma günü Belediye Düğün Salonu’nda yapılacak olan anneler günü etkinliğine de davet edildi.

Konu hakkında açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, " “Öncelikle bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Her kadın bir çiçektir. Annemize sevgi ve saygımızı göstermek hepimize düşen en büyük sorumluluktur. Sabrıyla, şefkatiyle kendilerini evlatlarına adayan annelerimizin değeri paha biçilemez. Yaşamımızın her anında emekleri bulunan ve hakları hiçbir zaman ödenemeyecek annelerimizin bir tek bugün değil her gün kıymetini bilmeliyiz. Tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın anneler gününü canı gönülden kutluyorum " dedi.

Başkan Ünüvar; 5 Mayıs 2023 Cuma günü saat 19:00'da, Belediye Düğün Salonunda Cumhur İttifakı Kadın Kollarımız tarafından düzenlenecek olan Anneler Günü programına tüm kadınlarımız davetlidir” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA