Gazilerden Silifke Belediyesine ziyaret | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gazilerden Silifke Belediyesine ziyaret


 

Haber Merkezi

 

Muharip Gaziler Derneği Mersin Şube Başkanı Kemal Cındız ve dernek üyesi gaziler Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’u makamında ziyaret etti.

“Bu güzel topraklarda bir an bile tereddüt etmeden, Türk vatanseverliğini, Türk fedakarlığını destanlaştıran siz değerli gazilerimizle bir araya gelmekten büyük onur ve gurur duyuyorum” diyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Dernek Başkanı Kemal Cındız ve dernek üyelerini makamında ağırladı. Ziyarette konuşan Başkan Altunok, “Vatanını, bayrağını ve ülkesini seven siz değerli gazilerimizin bu ziyareti beni memnun etmiştir. Silifke Belediye Başkanı olarak meclis üyelerimizle ve tüm çalışanlarımızla her zaman siz değerli büyüklerimizin emrindeyiz. Ülkemizin geleceği, birliği, dirliği ve beraberliği için gözünü kırpmadan canını ortaya koyan gözü pek kahraman büyüklerimizden gelecek neslimizin öğrenecek çok şeyleri var. Tarih boyunca hür ve bağımsız yaşamış Türk Milleti, işgal ve esarete alışık olmayan asil ve büyük bir millettir. Her Türk, gazilik ve şehitlik onuruna kavuşmak için vatanı, milleti, bayrağı,  marşı, soydaşları ve kutsal değerleri için savaşır. Milli karakterimizde olan bu duyguların, Türk ulusu ve her bireyi için vazgeçilmez bir anlamı ve önemi vardır. Türk Milleti bunun en güzel örneğini Kurtuluş Savaşı'nda yaşamıştır. 'Ya istiklal, ya ölüm!' demiştir. Türk tarihi işte böylesine 'kahramanlıklar' ile doludur. Destanlar yazan şehit ve gazilerimiz bizler için birer gurur abideleridir. Cenabı Allah’ım hepinize sağlıklı ve huzur günler nasip etsin. Sizlerin huzurunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimize de buradan şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yönetim kurulu üyeleri ile Başkan Altunok’u makamında ziyaret eden Muharip Gaziler Derneği Mersin Şube Başkanı Kemal Cındız’da dernek faaliyetlerine verdiği desteklerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Altunok’a  bir plaket verdi.


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA