İşi olmayan dışarı çıkmasın! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İşi olmayan dışarı çıkmasın!


 

Sıcak hava dalgasının etkisine girmesi beklenen Mersin genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıktı. Mersin Valiliği, sıcak hava sebebi ile vatandaşları uyardı.

GİZEM EKİCİ

 

Türkiye’nin 19 Temmuz itibariyle yeni bir sıcak hava dalgasının etkisine girmesi beklenirken Mersin genelinde mevsim normallerin üzerine çıkan hava sıcaklıkları nedeniyle uyarı geldi.

Mersin Valiliği, sıcak hava sebebi ile yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği konusunda uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre, 19 Temmuz Çarşamba günü itibari ile Mersin’de hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 3 ila 8 derece üzerinde olması bekleniyor. Sakarya Valiliği tarafından vatandaşlara yapılan uyarıda, 37 dereceye çıkması beklenen sıcak havada yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

 

11-16 SAATLERİ ARASINDA DİKKATLİ OLUN

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre; tüm yurtta etkili olan sıcak hava dalgasının ilimizde de yarından itibaren mevsim normallerinin 3 ila 8 derece (35-37 derece) üzerine çıkması bekleniyor. Sıcak hava dalgası nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere; vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirleri olmaları gerekmektedir” denildi.

 


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA