Alt yapıda tek isim | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Alt yapıda tek isim


 

ALİ ŞANLI

 

Mersin’de alt yapıya önem veren birkaç kulüpten biri olan Yenişehir İdman Yurdu yetenekli genç oyunsu Osman Doğan’ı Samsunspor’a, 2008 doğumlu takım kaptanı Seyit Ali Uzun’u Alanyaspor’a transfer etti.

Mersin’de uzun zamandır alt yapı denilince ilk akla gelen kulüplerden olan Yenişehir İdman Yurdu iki oyuncusunu daha Süper Lige gönderi. Daha önce bir çok oyuncuyu farklı takımlara gönderen Yenişehir İdman Yurdu bu defa 2007 doğumlu Osman Doğan’ı bu sezon Süper Lige çıkan Samsunspor’a, takım kaptanını ise Alanyaspor’a göndererek büyük bir başarıya imza attı.

Alt yapıya ağırlık veren Yenişehir İdman Yurdu kulüp başkanı ve baş antrenör Bülent Alıcı yaptığı açıklamada, “Biz bir kulüpten fazlasıyız. Biz de sadece futbol oynanmaz. Çocukların erken yaşta gelişimine, sosyalleşmesine, toplum içinde nasıl davranması gerektiğini gibi birçok şeyi de öğretiyoruz, Kulüp olarak yetenekli gençlerimizin önünü açıyoruz. Umarım Osman’da gittiği kulüpte başarılı olur. Oyuncunun yetişmesinde emeği geçen Adil Hocam, Bilal Hocam- Mehmet Hocam, Özgür Hocam, Mustafa Kuş Hocam , Burhan hocama sonsuz teşekkürler ederim” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA