Üçüncü transferini yaptı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Üçüncü transferini yaptı


 

Transfer tahtasını açan Kırmızı Lacivertli ekip ikinci transferini gerçekleştirdi. Yeni sezon hazırlıklarını ise Mersin’de kendi tesislerinde sürdürüyor.

BARIŞ ÇOBAN

 

TFF 2'inci ligde zirveye oynayacak bir kadro kurmak isteyen Yeni Mersin İdman Yurdu Mersin'de kendi tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor. Günde çift idmanla hazırlanan Kırmızı Lacivertli ekip diğer taraftan da geç kaldığı transfer çalışmalarını hocanın verdiği rapor doğrultusunda yapıyor. İlk olarak kadrosuna Sefa Durmuş'u alan Mersin ekibi ikinci transferini de gerçekleştirdi.

Mersin İdman Yurdu'nun ikinci transferi daha önce Sivasspor, Sivas Belediyespor, 1920 Maraşspor, 1461 Trabzon FK, Osmaniyespor, Adıyaman FK, Diyarbekirspor ve Etimesgut Belediyespor takımlarında forma giymiş orta saha futbolcusu Yasin Elmas ile sözleşme yaptı. Mersin temsilcisinin son transferi ise Gökcan Gelmen oldu. Her iki oyuncu da Mersin'e gelerek yeni takımıyla çalışmalara başladı. Bu arada Mersin İdman Yurdu çekilen fikstürün ardından sezon açılışını Bursaspor ile Bursa'da yapacak.


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA