MSK kazanarak 3. oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MSK kazanarak 3. oldu


 

TBL’de mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı MSK, iddialı sezonda oynadığı 3’üncü hazırlık maçında nihayet galip gelerek hazırlık turnuvasında 3’üncü oldu.

İBRAHİM YÜNCÜLER

 

Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK), yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bursa’da  düzenlenen 15.Doruk Final Basketbol Turnuvası’nda 3’üncü oldu.

Turnuva kapsamında ilk olarak Harem Spor ile karşılaşan MSK; sahadan 92 – 89 yenik ayrıldı. Önceki gün oynadığı ikinci maçta ise ev sahibi Final Spor ile karşılaştı.

Bursa Yıldırım Naim Süleymanoğlu Spor Salonunda ki karşılaşmada uzun yabancısında  yoksun MSK da, Garrett Sim ve Akın Kandemir maç kadrosunda yer almazken, temsilcimiz ilk yarıyı 44/43 geride kapatan taraf oldu.

Maç sonunda ev sahibi Final Spor 78/73 temsilcimizi mağlup etmeyi başardı. Final Spor turnuvada ikinci galibiyetini, MSK ise 2.mağlubiyetini aldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK turnuvanın 3’üncü gününde ise 3’üncülük maçında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Yıldırım Naim Süleymanoğlu Spor Salonunda karşılaştı.

İlk yarısını 46/42 rakibi karşında üstün kapatan MSK maç sonunda  bulduğu üçlüklerle 85/78 sahadan galip ayrıldı. Temsilcimiz aldığı bu galibiyetle turnuvanın 3’üncüsü oldu. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ise 3 mağlubiyetle 4’üncü oldu.

Ev sahibi Final Spor ise rakibi Harem Spor karşında 91/73 sahadan galip ayrılarak 3 galibiyetle birinci, Harem Spor ise 2 galibiyetle 1 mağlubiyetle turnuvada ikinci oldu.

Turnuvaya katılan tüm takımlar turnuvanın son gününde 30 Ağustos Zafer Bayramını Salonda Türk Bayrağım açarak kutladılar.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA