Parkeye iniyorlar | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Parkeye iniyorlar


 

Mersin’in basketbol temsilcileri Çukurova Basketbol ve Tarsus Kadın Basketbol bugün ilk kez parkeye inerek rakiplerinin karşısına çıkacak. Çukurova, Fenerbahçe’yi ağırlarken, Tarsus ile Beşiktaş’a konuk olacak.

ALİ ŞANLI

 

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde bu sezon 8 şehirden 15 takım mücadele edecek. Maraş merkezli depremlerde en çok etkilenen illerin başında gelen Hatay maçlarını evinde Hatay'da oynayacak. Ligin 44'üncü sezonun 13 Eylül'de başlayacak. Bu sezon ligde Mersin'den 2 takım Mersin ÇBK ve İlkem Yapı Tarsus Spor mücadele edecek.

Geçen sezon deprem felaketinden dolayı ligden çekilen Hatay Büyükşehir Belediyespor bu sezon lige katılacak. Futbol takımı Hatayspor iç saha maçlarını Mersin'de oynama kararı almıştı. Basketbol takımı ise Hatay'da oynayacak. Akdeniz temsilcisi maçlarına Hatay Merkez Spor Salonu'nda çıkacak.

 Her hafta bir takımın BAY geçeceği ligde ilk 8'e giren takımlar play-off bileti alacak. Son iki takım ise küme düşecek. Mersin temsilcisi ligde ilk maçın da ise 18.30 ÇBK Mersin-Fenerbahçe Alagöz Holding (Servet Tazegül) de karşı karşıya gelecek. Tarsus temsilcisi açılışı İstanbul'da yapacak. 19.00 Beşiktaş-İlkem Yapı Tarsusspor (BJK Emlakjet) karşılaşacak. Son yıllarda olduğu gibi bu sezonda Avrupa'da Mersin'i  ÇBK Mersin temsil edecek. ÇBK Mersin de Avrupa Ligi'nde gruplarda mücadele verecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA