Şehit Polis Memuru Sedat Gezer, sportif faaliyetlerle anıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Şehit Polis Memuru Sedat Gezer, sportif faaliyetlerle anıldı


 

Haber Merkezi

 

Mersin’de 26 Eylül 2022 tarihinde Mezitli Polisevi nizamiye noktasına yapılan menfur saldırıda bölücü terör örgütü mensubu hain teröristler ile kahramanca mücadele ederek Şehit olan Polis Memuru Sedat Gezer’in şehadetinin 1. yılında Mersin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler ile anıldı.

Bu kapsamda Şehit Polis Memuru Sedat Gezer adına düzenlenen atış ve futbol turnuvalarında dereceye girenlere ödüllerinin verildiği bir program düzenlendi.

 

VATAN İÇİN GÖĞSÜNÜ SİPER ETTİ

Törene katılan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, burada yapmış olduğu konuşmasında; “Bütün şehitlerimiz gibi Sedat Gezer kardeşimiz de bir kahramandı. Kahramanlık destanlarını anlatmak için sözlerde ve şiirlerde denir ya; “Vatan için göğsünü siper etmek.” Sedat kardeşimiz de diğer arkadaşlarıyla birlikte vatan için göğsünü siper etmiş ve alçak terör örgütü mensuplarına geçit vermemiştir.

 Sedat Gezer kardeşimiz, rütbelerin en büyüğü olan şehitlik mertebesine erişti. Geride bize emanetler bıraktı. Kahraman Şehidimizin ailesi, devletimize ve milletimize emanettir. Uğruna canını verdiği vatanımız devletimize ve milletimize emanettir. Bize düşen bugün omuz omuza durduğumuz gibi, Şehidimiz Sedat Gezer ve bütün şehitlerimizin hatıralarına, emanetlerine sahip çıkmaktır. Gücümüzü; Şehitlerimizden, gazilerimizden, tarihteki şanlı zaferlerimizden, milletimizden, devletimizden ve birbirimizden alıyoruz. Şehitlerimizle gurur duyuyoruz. Şehitlerimizi, kalbimizde ve zihnimizde her zaman yaşatıyoruz. Geleceğimizin teminatı gençlerimize, bütün milletimize, gelecek nesillerimize bırakmış oldukları vatan emanetini gözümüz gibi koruyacağımıza, canımız pahasına savunmaya devam edeceğimize söz veriyoruz.

 Bu duygularla, Sedat Gezer kardeşimize Allah'tan rahmet diliyor; Vatan, bayrak ve milli manevi değerler uğruna geçmişten bugüne vermiş olduğumuz aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.” dedi.

Vali Pehlivan, atış ve futbol turnuvalarında dereceye girenlere ödüllerini Şehit Polis Memuru Sedat Gezer’in eşi Medine Gezer, oğlu Ahmet Yağız ile kızı Melis Doğa ve protokol üyeleri ile birlikte verdi.

Tören sonunda, Şehit Aileleri, İl Protokolü, turnuvalara katılan personel ve İl Emniyet Müdürlüğü personeli ile günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

 

 


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA