Şampiyon Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Şampiyon Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü oldu


 

SUAT ÖZDAL

 

Cumhuriyetin 100. Yılı kapsamında gerçekleştirilen 3x3 Basketbol Turnuvası Milli Eğitim Müdürlükleri etkinlikleri kapsamında Burdur’da gerçekleşti. Turnuvada Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenlerinden oluşan Kadın Basketbol A takımı, Burdur’da namağlup bölge şampiyonu olarak Ankara’daki finallere gitmeye hak kazandı. Kadın öğretmenler, Ankara’da final grubu karşılaşmaları sonucunda Türkiye şampiyonu olarak kupayı Mersin’e getirdi.

Mersin  İl Milli Eğitim Müdürlüğü kadrosunda yer alan öğretmenler geçmişte Türkiye Basketbol Liglerinde mücadele etmiş basketbolculardan oluşuyor.

Takım temsilcisi Nazife Durmuscan, “kupayı Mersin’e getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyetin 100.yılında kazandığımız bu kupa bizim için çok anlamlı” dedi. Bir diğer basketbolcu Berna Özcan, “İnandık ve başardık. Cumhuriyetin 100.Yılında Mersin adına kazandığımız bu kupa çok anlamlı anılarımız içinde yer alacak” ifadelerini kullandı.


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA