|
|
Özat’ın durumu bugün belli olacak!
|
|
|
2 Mayıs 2016 Pazartesi 18:02
Sezon boyunca maddi manevi krizler sonucunda Süper Lig’den düşen ilk takım olan Mersin İdman Yurdu’nda, teknik direktör belirsizliği bugün netleşecek. |
ALİ ŞANLI/
Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Çaykur Rizespor’a 2-0’lık yenilgisi sonrası ligden düşmesi kesinleşen Mersin İdman Yurdu’nda teknik direktör krizi bugün çözülecek.
Rize maçı sonrasında, Teknik Direktör Ümit Özat basın odasına oyuncuları ile vedalaşarak gelmiş ve “İçeride oyuncularım ile vedalaştım. Şunun için vedalaştım. Aslında son üç maçta dağılmamaları için onların yanında olmak isterdim. Ama seneye getirecekleri hoca belki takımı bu son üç maçta görmek ister, futbolda bu önemlidir. Bu nedenle böyle bir karar aldım. Üç günlük bir izin verdim. Yönetimle başkanla görüşeceğim. İlle de devam et derlerse sorun olmaz. Güzel bir tecrübe oldu. Herkese hakkımı helal ediyorum. Benden yana varsa onlarda helal etsinler” açıklamalarında bulunmuştu.
Bu açıklamalar doğrultusunda 3 günlük iznin ardından bugün top başı yapacak olan takımı kimin çalıştıracağı belirsizliğini koruyor. Yönetimin Ümit Özat ile ‘devam’ demesi halinde lig bitimine kadar ki 3 hafta böyle geçirilecek. Aksi halde yönetim yeni hoca arayışına girecek.
|
|
HABER ARAMA |
|
|
 |
BİK İLANLAR |
|
|
|
|
 |
|
|
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye
ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları
saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz,
kopyalanamaz, kullanılamaz.
URA
MEDYA
|
|
|
|
|