ÇBK kaybetmeye devam ediyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇBK kaybetmeye devam ediyor


 

SUAT ÖZDAL

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Liginde 16. Hafta karşılaşmasında temsilcimiz Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin, İzmit Belediyesi Kadın Basketbol takımı ile karşılaştı. Bu karşılaşmada Elizabeth Williams izinli olduğu için kadrodaki yerini almadı.

Temsilcimiz ÇBK, 15. Haftada yaşadığı Fenerbahçe Alagöz Holding mağlubiyeti sonrası Koç Olcay Orak ve takım kaptanı Alina Lagupova ile yollarını ayırmıştı. İzmit Belediyesi karşılaşmasına Yardımcı Koç Yasemin Metin takımın başında Baş antrenör olarak sahaya çıktı.

Temsilcimiz ÇBK, İzmit Belediyesi karşısında hücumda sayı üretmekte fazla zorlanmasa da, İzmit Belediyesine karşı savunma sertliğini ortaya koyamayınca devreye 43/49 geride kapattı.

İzmit Belediyesi 3. periyotta hızlı başlayan taraf oldu ve farkı 19 sayıya kadar çıkarırken son bölümlerinde ÇBK farkı 10 sayıya kadar düşürerek periyodu 58/68 geride kapattı.

Temsilcimiz ÇBK 4. periyotta hücumda farkı eritmek adına hücumda ortaya koyduğu performansla son 1 dakikada 73/73’lük eşitliği yakaladı. Savunma sertliğini ortaya koyan ÇBK rakibinin kolay sayı bulmasına engel olsa da karşılaşmayı son saniyelerde yapılan top kaybı sonucunda 76/73 kaybetti. İzmit Belediyesi ilk karşılaşmayı da 76-71 kazanmıştı. Bu karşılaşma sonunda temsilcimiz ÇBK ligde son iki maçını kaybederek mağlubiyet sayısını 5 çıkardı.

Karışmadan Marbey 27 sayı,  Holingsvorth 12 sayı Kıss 11 sayı, Derin 10 sayı performansı ile takımına katkı sağlayan isimler oldu.

Temsilcimiz ÇBK 17.haftada Hatay Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak.

Periyot sonuçları

1.periyot 29/24

2.periyot 14/25

3.periyot 14/19

4.periyot 15/18 76/73


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA