‘Yoksulluğun değil derin yüzsüzlüğün fotoğrafı’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Yoksulluğun değil derin yüzsüzlüğün fotoğrafı’


 

Çocukları laik eğitim sisteminden uzaklaştırmakla eleştirilen ÇEDES Projesi kapsamında Mersin’de yoksul öğrenciler ‘Askıda Simit’ uygulaması ile istismar edildi! Simit dağıtımı yapılan İhtiyaç sahibi öğrencilerin sosyal medyada boy boy fotoğrafları yayınlandı.

HEDİYE EROĞLU

 

iktidarın çağdışı ve laiklik karşıtı uygulamalarına araç olarak kullanmakla eleştirilen Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında Mersin’de skandal bir uygulamaya imza atıldı.

Mersin’in Mezitli ilçesinde ki Mezitli Muhittin Develi İlkokulu’nda yoksul öğrenciler ‘Askıda Simit’ uygulaması ile istismar edildi! Simit dağıtımı yapılan İhtiyaç sahibi öğrencilerin sosyal medyada boy boy fotoğrafları yayınlandı.

Sosyal medyada yapılan paylaşımda, “Okulumuz ÇEDES Projesi Kapsamında 1G sınıfı öğretmenimiz ve velilerimizin desteği ile okul müdürümüz eşliğinde Askıda Simit etkinliğimizi gerçekleştirdik” denildi.

 

“YOKSULLUĞUN DEĞİL DERİN YÜZSÜZLÜĞÜN FOTOĞRAFI”

Eğitim-Sen Mersin Şubesi uygulamayı eleştirerek, “Mersin Mezitli ilçesinde ‘çocukların yoksulluklarını istismar’ eden bu uygulama / fotoğraf derin yoksulluğun değil derin yüzsüzlüğün fotoğrafıdır. Liyakatsiz okul yöneticileri çocuklarımızı pedagojik açıdan değil güncel siyasete göre eğitmektedir” tepkisi verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA