Mersin Cezaevi’nde avukat odası yenilendi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin Cezaevi’nde avukat odası yenilendi


 

Haber Merkezi

 

Mersin Barosu Başkanlığı tarafından Mersin E Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi Avukat Görüşme ve Bekleme Odasında yenileme çalışması yapıldı.

Açılışa; Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Başsavcı Vekili Ömer Faruk Güngör, Cezaevi Savcısı Muti Yeter, Baro Başkanı Av. Gazi Özdemir, yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Barodan yapılan açıklamada, “Avukatlarımızın cezaevinde müvekkilleriyle kısıtlı zamandaki görüşmelerini, hızlı ve sorunsuz bir şekilde yapmalarını sağlamak amacıyla Mersin Barosu yönetimi ve cezaevi yönetimi işbirliğinde, Mersin E Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi avukat görüşme odalarında genişleme çalışmaları ve tefrişatı başarıyla yapıldı. Yenileme çalışmalarının vatandaşların adalete hızlı erişmesine vesile olmasını temenni ederiz. Cezaevi avukat görüşme ve bekleme odalarının yeniden düzenlenmesinde emeği geçen Cumhuriyet Başsavcısı sayın Tolgahan Öztoprak’a ve Mersin E Tipi Kapalı Cezaevi yönetimine teşekkür ederiz” denildi.

Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak ise, Mersin Cezaevi avukat görüşme ve bekleme odalarında yapılan yenileme çalışmalarının, adalete daha hızlı hizmet vereceğine inandığını ifade ederek, hayırlı olmasını temenni etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA