Bozdoğan giderken uyardı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bozdoğan giderken uyardı!


 

CHP’nin aday göstermemesi üzerine Memleket partisine geçen ancak adaylığı engellenen Tarsus belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan uyararak veda etti: “Şehrimizin her zaman kırmızı çizgimiz olduğunu unutmamalıyız.”

HEDİYE EROĞLU

 

Tarsus Belediye Başkanlığını kaybeden Dr. Haluk Bozdoğan, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile kendisine destek verenlere teşekkür etti.

Bozdoğan, “Değerli Tarsus Halkı, sevgili mesai arkadaşlarım, Tarsus Belediyesi’nin kıymetli personelleri, bizimle birlikte yol yürüyen çok kıymetli eşimiz, dostlarımız; Bugün burada, beş yıl boyunca birlikte yürüdüğümüz bu yolda bir dönemi tamamlamanın hüzün ve gururunu yaşıyorum. Tarsus'a hizmet etme şansını bana veren her birinize en derin şükranlarımı sunuyorum. Tarsus'u daha yaşanabilir bir şehir yapma hedefiyle çıktığımız bu yolculukta, sizlerin destek ve katkıları olmadan hiçbir şey başarılı olamazdı. Belediye personelimizden, mesai arkadaşlarıma, çok değerli meclis üyelerime, parti teşkilatımıza ve yol arkadaşlarımıza, adaylık, başkanlık sürecinde yanımızda olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

 

“ŞEHRİMİZİN HER ZAMAN KIRMIZI ÇİZGİMİZ OLDUĞUNU UNUTMAMALIYIZ”

Tarsus'un gelişimi için verdiğimiz emeklerin, şehrimizin her zaman kırmızı çizgimiz olduğunu unutmamalıyız. Bizler, Tarsus'a olan sevdamızı ve bağlılığımızı her zaman en üst seviyede tutmalıyız. Artık yeni bir dönem başlıyor ve bu dönemde de Tarsus'un daha da ileriye gitmesi için çaba harcanacaktır. Tarsus'un geleceği için en iyisinin yapılacağına inanıyorum. Son olarak, bana 5 yıl boyunca bu görevi layık gören ve her zaman yanımda olan Tarsus halkına minnettarım. Sizlerle birlikte geçirdiğim bu beş yıl unutulmaz anılarla dolu oldu ve benim için bir onurdu. Hepinizi saygıyla selamlıyor, hoşçakalın diyorum” dedi.

 

SEÇİMDE TARSUS’TA NE OLMUŞTU?

Mersin’de sonucun en çok merak edildiği ilçelerden Tarsus’ta resmi olmayan sonuçlara göre CHP kazandı. CHP’li Dr. Haluk Bozdoğan’ın aday gösterilmemesi üzerine kriz yaşanan Tarsus’ta 249 bin 821 seçmen için 754 sandık kuruldu.

CHP adayı Ali Boltaç oyların yüzde 51’den fazlasını alırken Cumhur İttifakı adayı Mahmut Tat’ın oyu yüzde 40’ta kaldı. Memleket Partisi adayı Mehmet Bozdoğan ise ancak yüzde 1 civarında oy olabildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA