MHP’li Şahin’den Erdemli’ye zafer teşekkürü | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MHP’li Şahin’den Erdemli’ye zafer teşekkürü


 

Mersin’de büyük bir çöküş yaşayan MHP’de kazanılan 3 ilçeden biri olan Erdemli’de İlçe Başkanı Cevat Şahin, partililere destekleri için teşekkür ederek, “Birliğimiz daim olsun. Şimdi yola revan olma vakti. Nerede kalmıştık?” dedi.

BURCU KAYA

 

Mersin’de büyük bir çöküş yaşayan MHP’de kazanılan 3 ilçeden biri olan Erdemli’de ise kutlamalar sürüyor.

Mersin’in Erdemli ilçesinde resmi olmayan sonuçlara göre kazanan MHP oldu. Erdemli’de 111 bin 674 seçmen için 345 sandık kuruldu. Cumhur İttifakı adayı MHP’li Mustafa Kara’nın yüzde 41 oy alarak başkan olduğu ilçede CHP’li Mehmet mavi ise oyların yüzde 37’sini alabildi. 

 

“BU ZAFERİN KAHRAMANLARI OLDUNUZ”

MHP Erdemli İlçe Başkanı Cevat Şahin, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak zafer için teşekkür etti.

“Erdemli için canla başla” diyerek yola çıktıklarını söyleyen Şahin, “Değerli dava arkadaşlarım, aziz hemşehrilerim; sizlerin özverili çalışmaları inanç ve azmi ile zaferle sonuçlanan bir seçim sürecinin daha sonuna geldik. Şükürler olsun ki dün olduğu gibi bizleri bugün de yalnız bırakmadınız, bizlere güç verdiniz. Kiminiz ailenizden kiminiz işinizden feragat ederek gece gündüz demeden mücadele ederek bu zaferin kahramanları oldunuz. Rabbim bizleri sizlere mahcup etmesin. Bu süreçte bizlerin en büyük destekçisi olan ilçe yöneticilerim, KAÇEP başkanım ve değerli yönetimi, Ülkü Ocakları başkanım ve yönetimi, mahalle başkanlarım ile değerli yönetimi ve kıymetli delegelerim başta olmak üzere Cumhur İttifakımızın paydaşları olan Ak Parti ilçe başkanıma, Büyük Birlik Partisi ilçe başkanıma ve emektar basın mensuplarımıza şahsım ve partim adına sonsuz teşekkür ediyorum.

 

“ŞİMDİ YOLA REVAN OLMA VAKTİ. NEREDE KALMIŞTIK?”

Bu zafer sizin, bu zafer tüm Erdemli’nin, bu zafer oy versin vermesin Tüm Erdemli halkının zaferidir. Vatandaşlarımızın bizlere duyduğu güveni boşa çıkarmayacağımızdan hiçbir kuşkusu olmasın. Ülkücü, Milliyetçi Hareket her zaman milletinin emrinde ‘önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben’ anlayışını şiar edinmiş büyük bir harekettir!

Bu vesile ile Erdemli'mizin her bir ferdine huzur, sükunet ve güven ortamında gerçekleşen seçimlere katılımlarından ayrıca demokrasimizin gereğini yerine getirmelerinden dolayı teşekkürlerimi arz ediyorum. Hepinizi saygı ve minnet ile selamlıyorum. Birliğimiz daim olsun. Şimdi yola revan olma vakti. Nerede kalmıştık?”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA