Mersin’de 9 günlük tatilde ekipler 7/24 görevde | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de 9 günlük tatilde ekipler 7/24 görevde


 

Vali Pehlivan, 9 günlük tatil haftasında Mersin’de 24 saat esasına göre; günde 2 bin 700 güvenlik personeli, bin 300 araç, 112 Acil Çağrı Merkezimizde 165 personel ve bütün sağlık birimlerinde toplam 7 bin 500 personel, 71 ambulans ve ambulanslarda 213 sağlık personelinin görev yapacağını söyledi.

YUSUFCUN GÜDÜK

 

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Erdemli İlçesinde, Çeşmeli yol kontrol noktasında, Ramazan Bayramı vesilesiyle alınan trafik tedbirleri kapsamında denetim yapan Emniyet ve Jandarma ekipleriyle bir araya geldi. Araçlarıyla yoldan geçen vatandaşlara trafik tedbirleri ile ilgili hatırlatmalarda bulundu, bayramlarını kutladı.

 

9 TATİLDE EKİPLER 7-24 GÖREVDE

Vali Pehlivan, vatandaşların Ramazan Bayramı günlerini de içine alan 9 günlük tatil haftasını huzur, güven ve esenlik içinde geçirmelerini temin etmek maksadıyla il genelinde alınan tedbirlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Vali Pehlivan, “24 saat esasına göre; günde 2 bin 700 güvenlik personeli (9 gün boyunca toplamda 24 binin üzerinde personel) bin 300 araç, 112 Acil Çağrı Merkezimizde 165 personel, hastanelerimizin acil servislerinde doktorlarımız dahil günlük 2.900 sağlık çalışanı olmak üzere; Bütün sağlık birimlerimizde toplam 7 bin 500 personel, 71 ambulans ve ambulanslarda 213 sağlık personeli görev yapacaktır.

Görev alacak bütün personelimize başarılar diliyorum. Trafikte seyredecek olan vatandaşlarımıza kazasız, kayıpsız, bayram sevincinin hüzne dönüşmediği, sağlıklı, güvenli, hayırlı yolculuklar temenni ediyorum.

Bu vesileyle Mersinli hemşehrilerimizin, bütün milletimizin Ramazan Bayramını içten en iyi dileklerimle kutluyorum” dedi.

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA