Kuyumcular kalifiye eleman peşinde | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kuyumcular kalifiye eleman peşinde


 

Haber Merkezi

 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 22 No’lu Finans ve Kuyumculuk Meslek Komitesi Başkanı Ahmet Fatih Alkaya, Başkan Yardımcısı Halit Kasapoğlu, aynı komiteden Yönetim Kurulu Üyesi Zeynel Aydemir ve Meclis Başkan Yardımcısı Mutlu Koyuncuoğlu eşliğinde mesleki eğitim çalışmaları kapsamında Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni (MTAL) ziyaret etti. Ziyarette Komite Üyelerine Atatürk MTAL Müdürü Ömer Yiğit’in yanı sıra Mersin Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Kadir Kerimoğlu ile Mersin MTAL Müdürü İrfan Yıldız da eşlik etti.

Görüşmede, Mersin MTAL bünyesinde yer alan kuyumculuk ve takı tasarımı alanlarında mesleki eğitimin MESEM bünyesine dahil edilmesi sonrası komite üyeleri sektörün ihtiyaç duyduğu teknik personel konusundaki taleplerini iletti. Metal ve makine atölyelerini gezerek bilgi alan üyelerin talebi üzerine önümüzdeki süreçte öğrenci buluşması etkinliği organize edilmesine karar verdi. Öğrencilerde meslek seçme bilincinin lise öncesinde oluşmasının önemine de dikkat çekilen görüşmede komite üyeleri 8’inci sınıf öğrencileriyle bir araya gelip meslek tanıtımı yaparak bu alanda bilinçlendirme faaliyetlerine katkı sunabileceklerini dile getirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA